ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

εξαγωγές σε όλον τον κόσμο

 

all natural

ABOUT US
Ποιοι ειμαστε 

Η Εταιρία SPARTATHLON ιδρύθηκε το 2016 με την εισαγωγή του ομίλου εταιριών SSB GROUR INTERNATIONAL στη μετοχική σύνθεση με σκοπό την Ευρωπαϊκή εξαγωγή αγροτικών προϊόντων της Ελληνικής γης  όπως τα εσπεριδοειδή και το παρθένο ελαιόλαδο. Η εταιρία μας διαθέτει  ένα από τα παλαιότερα συσκευαστήρια στην Ελλάδα στην Πουλακίδα Αργολίδας, δίπλα από την εύφορη γη των αρχαίων Μυκηνών,  ιδρυτής του οποίου ήταν ο Αθανάσιος Γιαννάκος όπου  ξεκίνησε την δεκαετία του 60’ να ασχολείται με τη χυμοποίηση εσπεριδοειδών και λάνσαρε στην αγορά τον ελληνικό χυμό ‘’ΗΡΑ’’ τη δεκαετία του 1970 ενώ στην συνέχεια ανέλαβε το συσκευαστήριο ο Αντρέας Παπαϊωάννου.

Οι κύριοι εξαγωγικοί παραλήπτες της Spartathlon  είναι  οι χώρες της Ευρώπης των Βαλκανίων,  μερικές από τις  οποίες είναι  η Ιταλία, η Ρουμανία και η Σερβία.

ΟΡΑΜΑ –VISION

Ο βασικός στόχος της εταιρίας SPARTATHLON είναι η εξαγωγή προϊόντων της ελληνικής γης σε χώρες της Ευρώπης και  χώρες των Βαλκανίων. Προϊόντα προμηθεύονται από μικρούς παραγωγούς που ακολουθούν παραδοσιακές μεθόδους καλλιέργειας  με αποτέλεσμα η  ποσότητα και η ποιότητα να είναι ελεγχόμενη από εμάς και έτσι να φτάνουν  στο τραπέζι του καταναλωτή φρέσκα, γεμάτα με όλα τα θρεπτικά συστατικά τους  ενώ για τη συσκευασία των προϊόντων χρησιμοποιείται οικολογικό υλικό ( ΕCO PACK ). Η φιλοσοφία της Spartathlon έγκειται στο να δημιουργήσει καινοτόμες και ακριβείς τρόπους εργασίας, μέσα από μια ομαδική δουλειά  που θα προσφέρει αποτελέσματα υψηλών προδιαγραφών στους συνεργαζόμενους πελάτες της.

 

OPAMA

ανθρωπινο δυναμικο

υπαλληλοι

FACILITIES

Μέσα σε 20 στρέμματα οικοπέδου στεγάζονται εγκαταστάσεις 2.000 τ.μ. εξοπλισμένες με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα συσκευασίας στην Ελλάδα. Η διαδικασία συσκευασίας ξεκινάει από εδώ όμως δεν είναι η μόνη μέριμνα αφού για την άρτια συλλογή προϊόντων, η επιλογή προμήθευσης εσπεριδοειδών καθορίζεται από τη Spartathlon καθώς έμπειροι γεωπόνοι επιλέγουν τα χωράφια που είναι απαλλαγμένα από φυτικά λιπάσματα και άλλα βλαβερά για τον ανθρώπινο οργανισμό. Η διαδικασία αυτή είναι συμβατή με τους κανόνες των Ευρωπαϊκών προδιαγραφών για συσκευασία και Εξαγωγή. Η πορεία που ακολουθούν τα προϊόντα της Spartathlon είναι απόλυτα ελεγμένη καθώς εξειδικευμένο εργατικό δυναμικό συλλέγει τα εσπεριδοειδή και τα τοποθετεί σε απολυμασμένα κιβώτια όπου θα μεταφερθούν με μικρά ψυγεία-φορτηγά σε θερμοκρασίες προσαρμογής στο εργαστήριο για να συσκευαστούν και να φύγουν την ίδια μέρα για τις αγορές. Στο συσκευαστήριο η παραλαβή τους γίνεται από γεωπόνους όπου ελέγχουν ξανά την ποιότητα των προϊόντων και αμέσως τοποθετούνται στο θάλαμο διαλογής όπου έμπειρο εξειδικευμένο δυναμικό ταξινομεί τα προϊόντα σύμφωνα με την ποιότητα τους. Στο επόμενο στάδιο τα προϊόντα εισέρχονται στο πλυντήριο και πλένονται ενώ ακολουθεί η απολύμανση και το στέγνωμα. Στην τελευταία διαδικασία περιλαμβάνεται ο διαχωρισμός των εσπεριδοειδών ανά μέγεθος και ποιότητα από ειδικό ηλεκτρονικό μηχάνημα και στη συνέχεια η συσκευασία τους σε οικολογικές χάρτινες συσκευασίες κιβωτίων.

Συσκευαστήριο

Εγκαταστάσεις

συσκευασία

Μεταφορά

Εξαγωγή

Τα ΝΕΑ ΜΑΣ

Διαβάστε τα νέα του ομίλου μας.

Λεμόνια: 9 τρόποι που κάνουν καλό στην υγεία μας

Λεμόνια: 9 τρόποι που κάνουν καλό στην υγεία μας

Λίγο πολύ όλοι να γνωρίζουμε τη λαϊκή παροιμία "ένα μήλο την ημέρα τον γιατρό τον κάνει πέρα". Ωστόσο, πόσοι γνωρίζουμε πως και τα λεμόνια ανήκουν στην κατηγορία των ευεργετικών για την υγεία μας τροφίμων; Και όμως, τα λεμόνια μπορούν άνετα να συγκαταλέγονται σε κάθε...

Διαβάστε Περισσότερα

/////////////////////////

Πατησίων 24, Αθήνα 10677
info@spartathlongroup.gr

Tηλ: +30 210 3802739 +30 210 3835113

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το spartathlongroup.gr συλλέγει, αποθηκεύει στα συστήματα της και χρησιμοποιεί τα στοιχεία που θα καταχωρήσετε σε αυτή τη φόρμα επικοινωνίας με αποκλειστικό σκοπό την επικοινωνία με την spartathlongroup.gr για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, σύμφωνα με τη Απορρήτου και Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της σελιδας. Τα στοιχεία σας ΔΕΝ διαβιβάζονται σε τρίτους και διαγράφονται αυτόματα μετά το πέρας της επικοινωνίας.